YEAR IN BULGARIA

YEAR IN BULGARIA

Wednesday 11 December 2013

Plovdiv / Berkut Day 2

Zdravei!
Teine päev ehk siis laupäev.
Ärkasime hommikul varakult, käisime söömas ja oli plaan minna ujuma. Kuna see spa koht avati alles kell 10.30 oli meil ikka aega, oodates selgus, et osa rahvast läheb Plovdivi. Ning jäigi meie ujuma minek selleks korraks katki. Läksime ülesse, vahetasime riided ja alla. Ma isegi ei mäleta enam kaua ma ootasin seal aga ikka kaua. Lõpuks tuli hostema ja -isa ning hakkasime minema. Nende kaks sõpra tulid ka meie autoga. Sõit kestis umbes 30 minutit, hostema tahtis mulle näidata mingit vana teatrit, mis töötab aga ainult suve, aga nii kui me autost välja saime läksime sisse tagasi ja sõitsime teisele poole tunnelit/silda. Lõpuks selgus, et see on ka vale koht ja pidime kõndima veel mingi ringiga sinna. Ilm ei olnud just väga kiita, sest täiega külm oli ja tuul tahtis ära viia. Lõpuks me ikka jõudsime sinna, teater meenutas sellist vana amfiteatrit ja see vaade mis sealt ülevalt avanes oli ikka mega ilus (kindlasti soovitan sinna minna). Tagasi tee oli muidugi allamäge. Peatusime veel ühes kirikus, kus pilte ei tohtinud teha ja see müüa, kes küünlaid müüs, küsis hostemalt kas me oleme venemaalt hah ega tegelikult palju ju ei puudu. 
Tagasi tulles käisime veel söömas, kartulid selle valge juustuga (ma ei tea mis selle täpne nimetus eesti keeles on), seda oli liiga palju ja kuna hostemal oli mingi massaaž või midagi sellist läksime meie varem ära. Hotelli tagasi jõudes otsustasin, et käin siis ka seal spa osakonnas ära. Seal oli üks suur bassein, üks selline mullivanni moodi asi ja palju saunu, millest ainult 2-3 töötas. Naljakas oli see, et kui ma hakkasin ujuma minema ütles üks mees mulle, et vesi on külm aga minuarust oli see küll soojem kui meie ujulate need suured basseinid. Saunadest oleks küll rohkem oodanud aga see, mida meie kutsume soome saunaks oli normaalne. 
Peale seda tulin tuppa ära ja lihtsalt puhkasime. Õhtul jälle alla restorani sööma, seekord sai ikka jälle megalt söödud, tantsitud. Õhtu lõppes meie toas, hah kaarte mängides ja niisama, süüa sai jälle. 


Vaade meie rõdult


Puuviljad veel kasvasid, detsembris, sellise külmaga (mingit apelsinid vist kasvasid ka seal kuskil)


See vana teater, mis ehitati väga-väga ammu




Külma veega bassein


Panic button oli meil ka wc's

Shopska salat.



Päikest 
Mari-Liis :)

No comments:

Post a Comment